ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Εταιρεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΠΕΤΣΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΑΦΜ: 135751449
ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΔΡΑ: ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 155
ΓΕΜΗ: 131341106000


Σύμβαση χρήσης

Ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται σ’ αυτό.

Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr.

Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr. ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτής της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας που το διαχειρίζεται και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Συνεπώς, κανένα από αυτά δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει ολόκληρο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες της παρούσας ιστοσελίδας και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.


Ασφάλεια και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το κατάστημα pure-natural.gr εγγυάται για την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και διαφυλάσσονται από το ηλεκτρονικά κατάστημα pure-natural.gr. Δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους ούτε δημοσιεύονται για κάποιο άλλο λόγο.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (ολοκλήρωση παραγγελίας), το ηλεκτρονικό κατάστημα pure-natural.gr, συλλέγει τις προσωπικές σας πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, email, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας), νόμιμα και σύμφωνα με τις διατάξεις της κοινοτικής νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και τις διατάξεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ).

Η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται μόνο για λόγους διευκόλυνσης κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

Σας διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα χρησιμοποιηθούν από το pure-natural.gr για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, εκτός από αυτόν της μεταξύ μας ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους και υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε σχετικά με παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε.

Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοιου είδους παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο.


Απόρριψη παραγγελίας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή, και/ή να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται σε εμάς, μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές περιστάσεις υπό τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε ήδη στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας, το οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να πράξουμε ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, είτε έχουν πωληθεί είτε όχι, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένων της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε στείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.


Παράδοση

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 7 παραπάνω σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και με την επιφύλαξη να συντρέχουν εν προκειμένω εξαιρετικές περιστάσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για το/τα προϊόν/τα που αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Αποστολής έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στην Επιβεβαίωση Αποστολής ή, εάν δεν έχει οριστεί εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία της Επιβεβαίωσης Αποστολής.

Παρόλα αυτά, καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν στις κάτωθι περιπτώσεις:

    Προσαρμογή των προϊόντων στις απαιτήσεις του πελάτη
    Εξειδικευμένα προϊόντα
    Απρόβλεπτες περιστάσεις
    Περιοχή παράδοσης

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην ημερομηνία παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα σας προσφέρουμε την επιλογή είτε να συνεχίσετε την αγορά με παράταση του χρόνου παράδοσης, είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή χρημάτων. Σημειώστε ότι δεν γίνονται παραδόσεις Σάββατα και Κυριακές.

Εκτός, αν το ζητήσετε εσείς, οπότε και ακολουθείται επιπρόσθετη χρέωση, για την οποία θα σας ενημερώσουμε σε κάθε περίπτωση.

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, η «παράδοση» θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί με την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής των προϊόντων στη διεύθυνση παράδοσης που συμφωνήθηκε.

Να τονίσουμε ότι η καταχώρηση της παραγγελίας γίνεται καθημερινή έως τις 15:00.


Αδυναμία παράδοσης

Σε περιπτωση μη παραλαβης παραγγελιας που εχει πληρωθει με πιστωτικη καρτα ή paypal,η επαναποστολη επιβαρύνεται απο τον πελατη.

Εάν δεν καταφέρουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, τότε αυτά θα επιστρέφουν σε εμάς και θα επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας προκειμένου να κανονιστεί εκ νέου η παράδοσή τους.

Εάν δεν βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης τη συμφωνημένη ώρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε εκ νέου την παράδοση κάποια άλλη μέρα.

Εάν, μετά την πάροδο 15 ημερών από τη στιγμή που η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση, η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμα παραδοθεί για λόγους που δεν άπτονται της υπαιτιότητάς μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε τη Σύμβαση και η Σύμβαση θα θεωρείται λήξασα. Σαν αποτέλεσμα της λήξης της Σύμβασης, θα επιστρέψουμε το αντίτιμο που καταβλήθηκε για τα εν λόγω προϊόντα όσο το δυνατόν συντομότερα και σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία κρίνουμε ότι η Σύμβαση έχει λήξει. Στις εν λόγω περιπτώσεις, έχουμε το δικαίωμα να σας επιβαρύνουμε με τυχόν έξοδα παράδοσης και λοιπά έξοδα που προέκυψαν εξ αφορμής της λήξης της Σύμβασης.


Παραγγελίες / Ακυρώσεις

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος pure-natural.gr, με την προσθήκη των επιθυμητών προϊόντων στο καλάθι αγορών σας και ακολούθως την επιλογή του τρόπου πληρωμής και του τόπου αποστολής.
Για αγορές άνω των 100€ πληρωμή μόνο με κατάθεση ή κάρτα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Σε περίπτωση που έχει αποσταλεί η παραγγελία σας και ζητήσετε ακύρωση πληρωμένης παραγγελίας η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μείον τα έξοδα αποστολής.

Πολιτική επιστροφών

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας στην αρχική τους συσκευασία, αχρησιμοποίητα και με όλες τις ετικέτες τους πάνω. H εταιρεία Pure Natural επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής μόνο την περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα το εξετάσουμε λεπτομερώς και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την ημέρα που σας επιβεβαιώσαμε μέσω e-mail ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Σε περίπτωση μη παραλαβής παραγγελίας από τον παραλήπτη, δεν αποστέλλεται παραγγελία ξανά με αντικαταβολή.

Σε εκπτωτικα προιοντα δεν πραγματοποιουνται αλλαγες και επιστροφες.

Πολιτική Τιμών

Η πολιτική τιμολόγησης των προϊόντων μας εναλάσσεται με την πάροδο του χρόνου και υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων που δύναται να έχουν διαφορετική τιμή στο κατάστημα σε σχέση με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε το προϊόν κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα στο 2314 01 36 10 ή με ή με email στο info@pure-natural.gr.

Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή.

Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος που είναι πληρωμένο γίνεται επιστροφή χρημάτων.


Ευθύνη και αποποίηση ευθύνης

Εκτός και αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά στους Όρους αυτούς, η ευθύνη μας σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν που αγοράζεται μέσω της ιστοσελίδας μας περιορίζεται αυστηρά στην τιμή αγοράς του εν λόγω προϊόντος.

Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, τίποτε στους παρόντες Όρους δεν αποκλείει ή περιορίζει με οποιονδήποτε τρόπο την ευθύνη μας στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Θάνατος ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από δική μας αμέλεια,

β. Απάτη ή δόλια παραπλάνηση,

γ. Για οποιοδήποτε ζήτημα για το οποίο θα ήταν εκ μέρους μας παράνομο ή αθέμιτο να αποκλείσουμε ή να περιορίσουμε, ή να αποπειραθούμε να αποκλείσουμε ή να περιορίσουμε την ευθύνη μας.

Με την επιφύλαξη της προηγούμενης παραγράφου και στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά στους παρόντες Όρους, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τα ακόλουθα, ανεξάρτητα από την αιτία που προέκυψαν:

α. Απώλεια εισοδήματος ή εσόδων

β. Απώλεια εμπορικής δραστηριότητας

γ. Απώλεια κερδών ή συμβάσεων

δ Απώλεια προσδοκώμενων αποταμιεύσεων

ε. Απώλεια δεδομένων, και

στ. Σπατάλη διοικητικών πόρων ή ωρών εργασίας.

Λόγω της ανοικτής φύσης της παρούσας ιστοσελίδας και της πιθανότητας σφαλμάτων κατά την αποθήκευση και μετάδοση των ψηφιακών πληροφοριών, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια και την ασφάλεια των πληροφοριών που διαβιβάζονται στην ή λαμβάνονται από την παρούσα ιστοσελίδα, εκτός εάν άλλως ρητά ορίζεται στην ιστοσελίδα.

Όλες οι περιγραφές των προϊόντων, οι πληροφορίες και η ύλη που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται «ως έχουν» και χωρίς καμία εγγύηση, είτε ρητή είτε σιωπηρή, είτε καθοιονδήποτε άλλο τρόπο νοούμενη.

Στο μέγιστο επιτρεπόμενο βαθμό σύμφωνα με το νόμο, αλλά χωρίς να αποκλείεται ο,τιδήποτε που δεν θα μπορούσε νομίμως να αποκλεισθεί στην περίπτωση των καταναλωτών, αποποιούμαστε κάθε εγγύηση οποιουδήποτε είδους.


Ασφάλεια συναλλαγών

Η παρούσα σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop) www.pure-natural.gr.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.


Σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες και πηγές που παρέχονται από τρίτους. Οι εν λόγω σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά με ενημερωτικό σκοπό, ενώ το περιεχόμενο των εν λόγω ιστοσελίδων ή πηγών δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση υπό τον έλεγχο μας. Ως εκ τούτου, δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία που ενδεχομένως προκληθεί από τη χρήση των εν λόγω συνδέσμων.


Γεγονότα Ανωτέρας βίας

Δεν είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας βάσει της Σύμβασης, που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας).

Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχό μας και περιλαμβάνει συγκεκριμένα (αλλά όχι περιοριστικά) τα εξής:

α. Απεργίες, ανταπεργίες ή άλλες συνδικαλιστικές πράξεις.

β. Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.

γ. Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.

δ. Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

ε. Αδυναμία χρήσης των δημοσίων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

στ. Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.

ζ. Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.

Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας από οποιαδήποτε Σύμβαση θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας και ο χρόνος για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θα παρατείνεται για χρονικό διάστημα ίσο με τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου. Θα καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να λήξει το Γεγονός Ανωτέρας Βίας ή να βρούμε λύση με την οποία να καθίσταται δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της Σύμβασης παρά το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.


Παραίτηση

Εάν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια ισχύος μιας Σύμβασης δεν επιδιώξουμε την από την πλευρά σας αυστηρή εκπλήρωση κάποιας από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με την Σύμβαση ή οποιουδήποτε από τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις, ή/και εάν δεν καταφέρουμε να ασκήσουμε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή μέσα θεραπείας τα οποία δικαιούμαστε βάσει της Σύμβασης ή των Όρων αυτών, αυτό δεν θα συνιστά παραίτησή μας από ή περιορισμό των εν λόγω δικαιωμάτων και μέσων θεραπείας μας και δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση συμμόρφωσης με τις εν λόγω υποχρεώσεις σας.

Η εκ μέρους μας παραίτηση από κάποια μεμονωμένη αξίωση δεν συνιστά και παραίτηση από τυχόν παρόμοια αξίωση στο μέλλον.

Καμία εκ μέρους μας παραίτηση από οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους ή από τα δικαιώματα και μέσα θεραπείας που έχουμε από τη Σύμβαση δεν θα θεωρείται έγκυρη, παρά μόνο εάν δηλώνεται ρητώς ότι πρόκειται για παραίτηση και σας γνωστοποιείται εγγράφως, σύμφωνα με όσο ορίζονται ανωτέρω στο άρθρο 18.


Ρήτρα μερικής ακυρότητας

Εάν κάποια αρμόδια αρχή καθορίσει ότι κάποιοι από τους παρόντες Όρους ή διατάξεις της Σύμβασης είναι άκυροι, παράνομοι ή μη εκτελεστοί σε οποιοδήποτε βαθμό, οι εν λόγω όροι ή διατάξεις θα διαχωρίζονται στο βαθμό αυτό από τους υπόλοιπους όρους και διατάξεις, οι οποίοι θα εξακολουθούν να ισχύουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.


Πλήρης συμφωνία

Οι παρόντες Όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσά μας αναφορικά με το αντικείμενο της κάθε Σύμβασης και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας.

Αμφότεροι εσείς και εμείς αναγνωρίζουμε ότι, για τη σύναψη της Σύμβασης, ουδείς από εμάς βασίστηκε σε οποιαδήποτε δήλωση, δέσμευση ή υπόσχεση που τυχόν δόθηκε από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος ή που υπονοήθηκε προφορικά ή γραπτά κατά τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις πριν από την εν λόγω Σύμβαση, εκτός αν άλλως ορίζεται ρητά στους παρόντες Όρους.

Κανένα μέρος δεν μπορεί να ασκήσει μέσο θεραπείας σε ό,τι αφορά οποιαδήποτε ψευδή δήλωση που έγινε από το έτερο μέρος, είτε προφορικώς είτε γραπτώς, πριν από την ημερομηνία κάθε Σύμβασης (εκτός αν η ψευδής δήλωση έγινε με δόλο) και η άσκηση μέσων θεραπείας από το άλλο μέρος θα επιτρέπεται μόνο για τυχόν παράβαση της Σύμβασης, όπως προβλέπεται στους παρόντες Όρους.


Δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων Όρων κατά διαστήματα.

Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και Όρους μας, εκτός εάν απαιτείται, η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών και των Όρων μας να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής, περίπτωση και στην οποία οι τυχόν αλλαγές θα ισχύουν και για τις παραγγελίες που είχατε υποβάλει προγενέστερα των αλλαγών.


Δίκαιο και δικαιοδοσία

Η χρήση της ιστοσελίδας καθώς και η αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας ή τις εν λόγω Συμβάσεις, υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.


Οδηγίες Χρήσης

Ορισμένα από τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν, σύμφωνα με έρευνες, θεραπευτικές ιδιότητες. Ωστόσο, υπογραμμίζουμε ότι δεν είμαστε γιατροί και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τα αποτελέσματα της χρήσης κανενός από τα προϊόντα μας. Όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Για τα προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε πάντοτε τον θεράποντα ιατρό σας.