Ελληνικος Καρπός

Φυστικοβούτυρο με μέλι 300gr

Κωδικός: 539-2

Το φυστικοβουτηρο με μελί είναι ένα προϊόν αναμείξεις βούτυρο φιστικιού με ανθομελο ελληνικό. Πράγματι η γλύκα του μελιού σμίγει εξαίσια με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του βουτύρου της αραχίδας και μαζί βάζουν στοίχημα να ξετρελάνουν τον ουρανίσκο μας.

Το προϊόν είναι βραβευμένο στο Great Taste Awards
3.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
Εκτός από υπέροχη γεύση σε σάντουιτς και γλυκά, το φυστικοβούτυρο έχει επίσης ουσίες που είναι πολύ ευεργετικές για την υγεία, όπως πρωτεΐνη, καλή χοληστερόλη και φυτικές ίνες.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ

 

Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα – Περιέχει φυσικά σάκχαρα

{ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ

Ο ισχυρισμός ότι τρόφιμο δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετους μονοσακχαρίτες ή δισακχαρίτες ή άλλο τρόφιμο που χρησιμοποιείται για τις γλυκαντικές του ιδιότητες. Εάν υπάρχουν φυσικά σάκχαρα στο τρόφιμο, η επισήμανση θα πρέπει να φέρει και την ακόλουθη ένδειξη: «ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΚΧΑΡΑ».}

 

Χωρίς πρόσθετο αλάτι

 

{ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΝΑΤΡΙΟ/ΑΛΑΤΙ

Ο ισχυρισμός ότι δεν έχει προστεθεί νάτριο/αλάτι σε τρόφιμο και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετο νάτριο/αλάτι ή οποιοδήποτε άλλο συστατικό που περιέχει νάτριο/αλάτι, και το προϊόν δεν περιέχει περισσότερο από 0,12 g νάτριο, ή ισοδύναμη ποσότητα σε αλάτι, ανά 100 g ή 100 ml.

(0,05% νάτριο 0,12% αλάτι)}

 

Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες

{ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ

Ο ισχυρισμός ότι τρόφιμο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν το προϊόν περιέχει τουλάχιστον 6 g εδώδιμων ινών ανά 100 g ή τουλάχιστον 3 g εδώδιμων ινών ανά 100 kcal.

(13,9 %)}

 

Πηγή πρωτεϊνών

{ ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ

Ο ισχυρισμός ότι τρόφιμο αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν τουλάχιστον το 12 % της ενεργειακής αξίας του τροφίμου παρέχεται από πρωτεΐνες.

(13,827%)}

 

Πηγή  Καλίου

Υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγνήσιο

Υψηλή περιεκτικότητα σε Χαλκό

Υψηλή περιεκτικότητα σε Μαγγάνιο

Υψηλή περιεκτικότητα σε Ψευδάργυρο

 

ΠΗΓΗ [ΟΝΟΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ/ΩΝ] Ή/ΚΑΙ [ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΥ ΑΛΑΤΟΣ/ΩΝ]

{Ο ισχυρισμός ότι τρόφιμο αποτελεί πηγή βιταμινών ή/και ανοργάνων αλάτων, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν το προϊόν περιέχει τουλάχιστον σημαντική ποσότητα, κατά το Παράρτημα της οδηγίας 90/496/ΕΟΚ, ή ποσότητα βάσει παρεκκλίσεων που παρέχονται κατά το άρθρο 6 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1925/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Δεκεμβρίου 2006 για την προσθήκη βιταμινών και ανόργανων στοιχείων και ορισμένων άλλων ουσιών στα τρόφιμα ( ).

 

ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ [ΟΝΟΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ/ΩΝ] Ή/ΚΑΙ [ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΥ ΑΛΑΤΟΣ/ΩΝ]

Ο ισχυρισμός ότι τρόφιμο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες ή/και ανόργανα άλατα, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν το προϊόν περιέχει τουλάχιστον τη διπλάσια ποσότητα από την «πηγή [ΟΝΟΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ/ΩΝ] ή/και [ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΥ ΑΛΑΤΟΣ/ΩΝ]

 

Κάλιο – Περιέχει 536,5 mg/ 100g  αντί των 300 mg/ 100g που απαιτούνται για τον ισχυρισμό

  Μαγνήσιο – Περιέχει 172,3 mg/ 100g  αντί των 112,5 mg/ 100g που απαιτούνται για τον ισχυρισμό

  Χαλκό – Περιέχει 0,86 mg/ 100g  αντί των 0,3 mg/ 100g που απαιτούνται για τον ισχυρισμό

  Μαγγάνιο – Περιέχει 1,16 mg/ 100g  αντί των 0,6 mg/ 100g που απαιτούνται για τον ισχυρισμό

  Ψευδάργυρο – Περιέχει 3,5 mg/ 100g  αντί των 3 mg/ 100g που απαιτούνται για τον ισχυρισμό ]}

Υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά

{ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ

Ο ισχυρισμός ότι ένα τρόφιμο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, καθώς και κάθε ισχυρισμός που ενδέχεται να έχει το ίδιο νόημα για τον καταναλωτή, μπορεί να χρησιμοποιείται μόνον όταν τουλάχιστον το 70 % των λιπαρών οξέων που είναι παρόντα στο προϊόν προέρχονται από ακόρεστα λιπαρά, υπό τον όρο ότι τα ακόρεστα λιπαρά παρέχουν περισσότερο από το 20 % της ενέργειας του προϊόντος.

80.71 % των λιπαρών οξέων είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα και παρέχουν το 59,29% της ενέργειας του προϊόντος)

 

Συστατικά
93% φιστικοβούτυρο,7% μέλι Θάσου
Προέλευση
Ελληνικής
Δωρεάν Μεταφορικά ΆΝΩ ΤΩΝ 39€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2314 01 36 10 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
info@karposeuosmou.gr ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!