Pure Natural

Κράταιγος φυτικό βάμμα (50ml)

Κωδικός: 207

 

Κράταιγος-Το βότανο της καρδιάς

Ο κράταιγος είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φαρμακευτικό βότανο.Ο Κράταιγος φυτικό βάμμα είναι ένα  ισχυρό καρδιοτονωτικό που επιτρέπει την αποκατάσταση της υπότασης και της υπέρτασης, της ταχυκαρδίας και της αρρυθμίας. Είναι σπασμολυτικός και καταπραϋντικός. Βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας που οφείλεται σε νευρική υπερένταση.

7.50 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Ο κράταιγος, δεν είναι τίποτε άλλο, πέρα από ένα συνηθισμένος ταπεινός  θαμνούλης  που αντέχει την ξηρασία. Τίποτε το ενδιαφέρον. Το προσπερνάς με άνεση.  Κι όμως! Ο κράταιγος αποτελεί απάντηση σε πολλά προβλήματα. Πρόκειται για ένα θαύμα υγείας που  μας φροντίζει με στοργή, καθώς όχι μόνο σώζει ζωές αλλά δεν προκαλεί και καθόλου παρενέργειες. Ας απαριθμήσουμε τι κάνει. Αντιμετωπίζει τον πυρετό μας, είναι αντισπασμωδικό βότανο, »διάσημο» καρδιοτονωτικό με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες. Αποτελεί μια πολύ καλή λύση τόνωσης για όσους αισθάνονται κουρασμένοι, αρκεί να πιούν ένα φλιτζάνι  από αυτό το μαγικό βοτάνι. Επαναφέρει την ενεργητικότητα στο άτομο. Όσοι δεν κοιμούνται καλά υποφέροντας από υπερένταση, όσοι πάσχουν από δύσπνοια, ταχυπαλμίες και άγχη, όσοι πάσχουν από υπέρταση, νευρικότητα αλλά και όσοι θέλουν να κάνουν πρόληψη της χοληστερίνης,  αλλά ακόμη περισσότερο όσοι παθαίνουν καρδιακές κρίσεις, θα βρούνε ανακούφιση με ένα φλιτζάνι κράταιγο. Χρησιμοποιείται ακόμη σαν τονωτικό του κυκλοφορικού συστήματος επίσης  στη θεραπεία της υπέρτασης, της αρτηριοσκλήρωσης και της στηθάγχης. Σαν μακροπρόθεσμη θεραπεία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε περιπτώσεις καρδιακής ανεπάρκειας. Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του κράταιγου, που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο, καθώς μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο, είναι ότι έχει το χάρισμα να είναι αναγκαίο σε κάθε περίπτωση. Με άλλα λόγια, οι καρποί του κράταιγου εξομαλύνουν τόσο τη λειτουργία της καρδιάς με διέγερση όσο και με  καταστολή, ανάλογα με το τι θεωρεί πάντα αναγκαίο να συμβεί ο ίδιος μας ο οργανισμός! Με άλλα λόγια, είναι ένα βότανο που προσαρμόζετε στις ανάγκες μας. Παρόλο που θεωρείται ένα ασφαλές και εντυπωσιακό βότανο στις παθήσεις της καρδιάς, η επίβλεψη του ειδικού είναι απαραίτητη σε όσους πάσχουν και ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

Επίσης το βότανο του κράταιγου είναι μια καταπληκτική λύση πρόληψης για να έχουμε γερή καρδιά εφόσον δεν έχουμε ακόμη κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε μαζί της.

Η επιτροπή Ε για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φυτικών φαρμάκων για λογαριασμό της γερμανικής κυβέρνησης, λέει ότι ο κράταιγος, δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα.

Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα του, παρόλο που είναι εντυπωσιακά, δε είναι άμεσα! Και αυτό να το περιμένετε από κάθε βότανο. Καθώς δεν είναι φάρμακα ούτε η σούπερ ασπιρίνη! Η θεραπεία ειδικότερα με κράταιγο για να αποδώσει, θα πρέπει να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Όμως θα σας ανταμείψει! Δεν παρουσιάζει καμιά τοξικότητα στον οργανισμό και οι βοτανολόγοι ισχυρίζονται ότι θεραπεύει πολύ καλύτερα τα προβλήματα του κυκλοφορικού ακόμη και από τα καλύτερα φάρμακα της συμβατικής ιατρικής. Αν πάρετε το βότανο  για τη στηθάγχη σας και τους πόνους της, ενδέχεται να δείτε μείωση τω πόνων σας μετά από 8 εβδομάδες. Εδώ έγκειται και η λεγόμενη  αργοπορία του στην αντιμετώπιση των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων. Η καθυστέρηση όμως αυτή δεν μειώνει ούτε την θεραπευτική αξία του βοτάνου ούτε την προληπτική του δράση για άλλα πιο αξιοσημείωτα προβλήματα της καρδιάς από τα οποία μπορεί να κινδυνεύουμε και μπορεί το βότανο αυτό να τα προλάβει. 


Τα βάμματα βοτάνων

προέρχονται από την εμβάπτιση ενός βοτάνου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (συνήθως καθαρό οινόπνευμα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά του βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βαμμα. Τα βαμματα είναι πολύ πιο δραστικά από τα εκχύματα και τα αφεψήματα.

Δωρεάν Μεταφορικά ΆΝΩ ΤΩΝ 39€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2314 01 36 10 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
info@karposeuosmou.gr ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!