Λάδι Κανέλας 100ml

Κωδικός: 354

Το  λάδι  κανέλας,

έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η κανέλα μας κάνει εξυπνότερους και πιο οξυδερκείς! Άλλωστε οι επιστημονικές έρευνες το επιβεβαιώνουν συνεχώς καθώς όλα τα στατιστικά δεδομένα τονίζουν τον τρόπο, που η μυρωδιά και η γεύση της κανέλας μπορούν να ενεργοποιήσουν τα εγκεφαλικά μας κέντρα, που σχετίζονται με τη νοητική λειτουργία!

7.70 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Η κανέλα χρησιμοποιείται αιώνες τώρα στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για την αντιμετώπιση ασθενειών, όπως η γρίπη και η δυσπεψία. Το ευωδιαστό μπαχαρικό περιέχει ασβέστιο, φυτικές ίνες, σίδηρο και μαγγάνιο και ο φλοιός του περικλείει διάφορα θεραπευτικά αιθέρια έλαια.

Επειδή όμως η κανέλα δεν περιορίζει τις δυνατότητές της στον τομέα της υγείας, όταν συνδυαστεί με συστατικά όπως το ελαιόλαδο και η καστανή ζάχαρη, μπορεί να κάνει κυριολεκτικά θαύματα στον τομέα της ομορφιάς και όχι μόνο.Η χρήση του ελαίου κανέλας κερδίζει διαρκώς έδαφος στο τομέα της παραγωγής καλλυντικών αντιγήρανσης, αντιρυτιδικών σκευασμάτων και προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών.

Το λάδι Κανέλας  προέρχεται από την επεξεργασία του φλοιού του φυτού Cinnamomum zeylanicum, της γνωστής Κανέλας Κεϋλάνης. Πρόκειται για ένα λάδι με αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Το έλαιο κανέλας χρησιμοποιείται για την θρέψη της επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση της ακμής. Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες ιδιότητες του ελαίου της κανέλας, είναι η άποψη πως συμβάλει στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων.

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία, άσχετα από την αιτία που την προκαλεί. Ένας τρόπος για να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών, είναι να χρησιμοποιείτε μία εβδομαδιαία μάσκα με βάση το λάδι κανέλας.

To λάδι κανέλας συνήθως δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο αλλά ως ενεργό συστατικό σε πληθώρα καλλυντικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ενυδατικές κρέμες, λοσιόν, σαμπουάν, μάσκες προσώπου, προϊόντα ακμής

Τρόποι χρήσης

Πριν χρησιμοποιήσετε το λάδι κανέλας αραιώστε το με κάποιο άλλο λάδι όπως για παράδειγμα αραβοσιτέλαιο, σησαμέλαιο ή baby oil. Βάζετε 5 σταγόνες λάδι κανέλας με 7 κουταλιές άλλου λαδιού.
Προσοχή: Αν είστε αλλεργικοί στην κανέλα αποφύγετε τη χρήση.

Προέλευση
Ευρωπαϊκής Ένωσης
Συστατικά
Αγνό Παρθένο Βιολογικό Έλαιο
Δωρεάν Μεταφορικά ΆΝΩ ΤΩΝ 39€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2314 01 36 10 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
info@karposeuosmou.gr ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!