Υαλουρονικό Οξύ Διάλυμα 30ml

Κωδικός: 379-51_2

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα αντιγηραντικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία παρασκευής καλλυντικών.

7.00 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη μεταφορά υγρασίας στην επιδερμίδα και τη διατήρηση της φρεσκάδα της. Στη πραγματικότητα κάθε μόριο υαλουρονικού οξέως απορροφά πολλές φορές (περισσότερες από 1.000) το βάρος του σε υγρασία. Όταν η υγρασία αυτή μεταφέρεται στην επιδερμίδα, την τονώνει, της χαρίζει σφριγηλότητα και την ανανεώνει. Είναι ιδανικό συστατικό για τη μείωση των ρυτίδων. Τα αποτελέσματα από τη χρήση του Υαλουρονικού οξέως είναι ορατά από την πρώτη μόλις εβδομάδα εφαρμογής του.

Το υαλουρονικό οξύ είναι διαλυμένο (1%) σε απεσταγμένο νερό και είναι έτοιμο προς χρήση απευθείας στην επιδερμίδα αλλά και ως συστατικό σε καλλυντικά παρασκευάσματα. Είναι πολύ υψηλής ποιότητας,100% διαυγές (στο διάλυμα), παρουσιάζει pH 6,6 και δεν περιέχει βαρέα μέταλλα ή άλλες προσμίξεις (καθαρότητα minimum 96,8%).

Για να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ, απλώστε πολύ μικρή ποσότητα στα δάχτυλα σας και στη συνέχεια τοποθετήστε μόνο στη περιοχή των ρυτίδων (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτω από τα μάτια). Αφήστε το να απορροφηθεί καλά και στη συνέχεια - αν το επιθυμείτε - βάλτε την ενυδατική σας κρέμα. Το υαλουρονικό οξύ χρειάζεται να εφαρμοστεί μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση το βράδυ.

Το υαλουρονικό οξύ της πωλείται αποκλειστικά και μόνο για εξωτερική χρήση

Συστατικά
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΔΙΑΛΥΜΑ 1%
Δωρεάν Μεταφορικά ΆΝΩ ΤΩΝ 39€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2314 01 36 10 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
info@karposeuosmou.gr ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!